De tool om als gezin op een leuke en gemakkelijke manier gezond bezig te zijn.

Spelenderwijs aan doelen werken

Spelplezier en gezonde gewoontes met elkaar te koppelen. Supereters draagt bij aan het aanleren van een gezonde leefstijl op een eigentijdse en speelse manier.

Grote therapietrouwheid

Kinderen brengen moeilijk therapietrouwheid op, zeker als dingen ‘moeten’. Met Supereters ga je niet alleen gezonder eten en bewegen omdat het moet, maar vooral omdat het leuk is.

Grotere ouderbetrokkenheid

Binnen Supereters wordt het kind getriggerd om het gehele gezin te betrekken. Het kind is de gedragsveranderaar en motiveert de ouder om gezondere gerechten op tafel te zetten.

Hoe werkt Supereters

Aanpasbare modules
Met Supereters kunnen gezinnen aan de slag met verschillende modules. Maak als professional je eigen modules of kies uit de bestaande voeding, bewegen en ontspanningsmodules.
Integratie met behandelplan
Supereters kan gemakkelijk geïntegreerd worden als onderdeel van elk behandelplan. Of je nu het wilt uitzetten bij individuen of groepen. De gezinnen kunnen thuis verder waar jullie in het consult gestopt zijn.
Online dashboard
Als professional krijg je jouw eigen online dashboard om de voortgang van kinderen bij te houden, te blijven motiveren en coachen op afstand.

Anderen over Supereters

“Wat ik heel goed vind aan de applicatie is het spelelement, de echte foto’s van de verschillende groentes, de recepten vind ik ook erg leuk.”
L. van der Vorm (Izer)
“De kracht van de app is dat je via de kinderen de ouders motiveert.”
E. van Gurp (Voedingscentrum)
Super leuk! Zodra kinderen meer weten over voeding, gaan ze er eerder mee aan de slag en als de kinderen meehelpen zullen zij ook eerder gaan proeven!”
B. Holvast, gewichtsconsulente

Supereters wordt ondersteund door partners

Maak kennis met Supereters


Supereters een app die je kan helpen gezonder te gaan eten en meer te bewegen. De applicatie kan worden aangeboden door een dietiste of beweegcoach maar ook als als ouder kun je zelf de app aanbieden aan jouw kind(eren).

Wil je meer weten over de app?
Laat hier je e-mailadres achter en ontvang de brochure:

Bedankt!
Bekijk jouw e-mail voor de gratis Brochure.
Oops! Er ging iets mis.